Succes krijgt al snel een vervolg…

Succes krijgt al snel een vervolg…

als passie de drijfveer is!

Passie voor genieten en beleving! Dat is de sleutel van het geheim van Villa d’Achouffe!

Nadat we in juli 2013 Villa d’Achouffe openden voor onze gasten hadden we nooit durven dromen dat het zo’n vaart zou lopen en zo’n succes zou worden. We zaten meteen quasi volgeboekt en moesten  vele reservaties weigeren. We kregen vele leuke complimenten, vele mensen kwamen al snel terug en we kregen behoorlijk wat media-aandacht. Kortom het smaakte naar méér!

Daarom zijn we al snel aan een tweede villa in dezelfde buurt begonnen!  En sinds 1 april 2017 (en dit is geen aprilgrap) opende Villa d’Achouffe 2 of “Fin du monde” ,zoals we ze zullen noemen omwille van de unieke en rustige ligging, zijn deuren.

We kozen opnieuw voor gezelligheid, luxe en comfort! Alles in het teken van genieten en (groeps) beleving!  We kopieerden wat goed was, zoals de degelijke bedden, de ruime inloopdouches, het eigen sanitair per  kamer, een gigantische keuken, een groot terras met degelijk meubilair en een petanquebaan. En verder  héél veel sfeer en gezelligheid! 

En we deden er nog een schepje bovenop! Er kwam een gezellige bruine kroeg in de veranda, de garage van 4.5 op 9 meter toverden we om tot een heuse professionele  wellness ruimte met een infrarood  en  een Finse sauna, een  hamman en royaal  bubbelbad. Eind mei is ook het overdekte zwembad klaar(tot eind september verwarmd) . Verder is er nog een Finse grill  kota die het toelaat om ongeacht het weer gezellig in groep, overdekt te grillen en BBQ’en.

Villa d’ Achouffe, zal vanaf nu een concept worden van gezellige luxueuze villa’s met een focus op comfort en groepsbeleving  op wandelafstand van de brouwerij van Achouffe. Onze eerste villa krijgt de bijnaam “La Source” daar de waterbron, waar men de lekkere Chouffe van maakt net achter onze tuin ontspringt. De nieuwe villa doopten we “Fin du monde”.

“Fin du monde” heeft een capaciteit van 14 personen ( max 18, mits vier extra slaapplaatsen op de speelzolder te benutten) . Vier kamers met eigen sanitair en inloopdouche. Op elke kamer staat een degelijke box spring voor twee personen.  Op twee kamers staat er een extra 1 persoonsbed. Op de twee kamers staat er een extra groot en gezellig stapelbed. Eén van de kamers is op het gelijkvloers met een aansluitende ruime badkamer met inloopdouche en bad. Een extra troef voor ouderen of andersvaliden.

Qua prijszetting hanteren we voorlopig dezelfde prijszetting van Villa 1.( www.villadachouffe.be)

Bovendien geven we nu in de opstart  tijdelijk een gratis onvergetelijke wildspotting by night met jeep erbij, onder begeleiding van een professionele natuurgids gaat u met de schijnwerpers op zoek naar leven by night!(vossen herten reetjes everzwijnen dassen bevers…) én  100€ korting! 
Dus alles wat nodig is om met vrienden, familie of collega’s onvergetelijke  momenten in stijl te beleven, in één van de mooiste streken van de Ardennen.

Héél graag tot ziens!

Kristel en Dominique

2017-08-07T10:10:19+00:00